Blog.skhome

Posledné 3 príspevky

Mladí ľudia cítia nedostatok informovanosti o problematike Kyberšikany

15.05.2020 15:10:42
Jedným z najzávažnejších problémov technológií využívajúcich internet je bezpečnosť. Napriek tomu už veľa z nás na ignorovanie bezpečnosti na Internete doplatilo. Kyberšikana je veľmi aktuálna a závažná téma. Zaujímalo nás, aké skúsenosti s ňou majú mladí ľudia a aké opatrenia by navrhli pri jej zabránení.

Slušní ľudia nepotrebujú robiť žiadne revolúcie! Vyjadrenie k situácii na Slovensku

07.05.2018 18:35:27
Tento článok je hĺbkovou analýzou toho, prečo sú aj z duchovného hľadiska všetky protesty za slušné Slovensko kontraproduktívne a nikdy nemôžu priniesť nijaké zlepšenie situácie. Je už totiž najvyšší čas, aby konečne padol ustavične živený mýtus o tom, že hlavnú zodpovednosť za všetko zlé, čo prežívame u nás doma, alebo aj vo svete môžu politici, potom veľké nadnárodné korporácie a nakoniec svetová elita najmocnejších a najbohatších.

Odhalenie činnosti mimovládnych organizácií, ako profesionálnych provokatérov protestov

23.04.2018 16:08:51
Ten, kto nepripúšťa manipuláciu vo svete manipulácií je samovražedne naivný, a preto sa stáva ľahkou obeťou manipulácií. Presne tak, ako sme toho svedkami pri protestoch za slušné Slovensko. Poučme sa preto a poznajme onen zákerný mechanizmus manipulácie, lebo ak to nedokážeme, budeme aj naďalej manipulovaní podľa potrieb mocných. Budeme im slúžiť svojou naivitou a prvoplánovým bojom za ušľachtilé ideály. Budeme bojovať na námestiach, ale nie za naše, ale za ich ciele.